J1
separator

Svadba Lucia a Miroslav

Pamätám si, ako som pred pár rokmi pri prípravách na vlastnú svadbu čítala výroky mnohých žien, že svadobný deň bol pre nich ten najkrajší a najúžasnejší deň v živote a aké to bolo všetko nádherné a romantické, ako z rozprávky :-).  Tieto myšlienky sa mi v hlave vynorili opäť na svadbe Lucky a Mirka. Pri obrade som sa občas pristihla ako na nich hľadím a prežívam to všetko s nimi s jemným úsmevom na tvári :-). Mám pocit, že toľko zaľúbených pohľadov a romantických gest som ešte nevidela a bolo cítiť, že je to z veľkej lásky, kto tam bol, nemohol si to nevšimnúť. Obrad bol naozaj veľmi pekný a prvýkrát som ho zažila pod holým nebom a myslím, že povedať si vonku to svoje ,,ÁNO" má nesmierne čaro a neopakovateľnú atmosféru. 
Lucka, Mirko, bolo mi veľkým potešením fotiť váš svadobný deň, zažila som veľa nezabudnuteľných okamihov a cítila som sa s vami veľmi príjemne. Dúfam, že sa mi podarilo zachytiť jeden deň vášho určite krásneho spoločného života podľa vašich predstáv. Prajem vám ešte veľa veľa lásky :-).

P.S. Tú poslednú fotku som si nemohla odpustiť, okrem toho, že bola vaša svadba krásna a romantická, bola na nej aj ohromná sranda :-D. To nevymyslíš, to je život :-). K tej poslednej fotke, tá fotografia nie je štylizovaná :-), tá fotografia vznikla pri foteni portrétov. Ani si neviete predstaviť ako nás chlapci milo prekvapili, keď dobehli len tak, v adamovom rúchu, koniec koncov, za všetko hovorí veselý úsmev svadobnej maminky :-). A ja som tam proste nemohla stáť s otvorenými ústami v nemom úžase, musela som fotiť jednu fotku za druhou, ale v hlave som mala myšlienku: chlapci, veď ja si vás v počítači ,,prelustrujem" :-DD.





4 comments:

Zuzi povedal(a)...

haha, posledná je super :o) chalani sú srandisti :o)
pekné jani, skvelá práca

Kateřina povedal(a)...

Jani úžasné fotky!!!!! Jsi neuvěřitelně šikovná :-)

Jana Kvaltínová povedal(a)...

babulky dakujem krasne, ved aj vdaka vam, cmuk :-)

Adriana P povedal(a)...

Jani, krasne, a ta posledna foto to ako ze naozaj???